Dialog og Tett På tilbyr en rekke undervisningstips!

Norsk på yrkesfag er et lite kurs med få timer. Som norsklærer kan det mange ganger være vanskelig å få brukt god nok tid til å forberede seg til disse små kursene, og av og til kan det kanskje også være vanskelig å komme på nye måter å arbeide med stoffet på.

I plussutgaven av Dialog og Tett På smartbok ligger det en rekke undervisningstips som du som lærer kan benytte deg av. Undervisningstipsene er forslag til små øvelser du kan gjennomføre med elevene i klasserommet. Målet har vært å lage  korte og konkrete øvelser som er enkle å ta i bruk for deg som lærer. Det er rett og slett små deltreningsøvelser som har som mål å utvikle elevenes grunnleggende ferdigheter på ulikt vis, og som samtidig er knyttet til de ulike temaene elevene skal gjennom i norsk på yrkesfag.

I bøkene vil de ulike undervisningstipsene være integrerte i læreverkene og dukke opp der de hører hjemme tematisk. Slik tenker vi at de kan tilby noen innfallsvinkler til stoffet som kan inspirere deg og hjelpe deg med planleggingen av timene dine. Her på bloggen vil dere få små smakebiter av disse øvelsene som dere kan ta med dere inn i klasserommet. Vi starter med noen øvelser i å lage en fortelling.

God fornøyelse!

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s