Takk for hyggelig inspirasjonskveld!

20140513_210539

Tirsdag 13. mai var det klart for inspirasjonskveld for norsklærere på vgs. her i Gyldendalhuset. Mange skjønnlitterære forfattere hadde tatt veien, og vi fikk oppleve bokbad mellom redaktør Trude Rønnestad og forfatter Ingvild H. Rishøi. Vi fikk også et hyggelig møte med Cecilie Enger, og vi ble presentert for en helt ny spenningsroman for ungdom, nemlig «Flukten». I tillegg holdt Anne Kristine Øgreid et interessant foredrag om sammenhengen mellom formål og sjanger i skriveopplæringen. Kvelden ble avsluttet med pizza og quiz. Her ser dere en engasjert gjeng fra Mailand videregående skole sammen med redaktør Ingrid Oos Hove.  Som dere ser var selveste Ibsen også med på laget!

Vi planlegger å arrangere flere inspirasjonskvelder neste skoleår. Send oss gjerne en mail (emm@gyldendal.no)  dersom du har ønsker til innhold!

God helg!

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s