Forberedelsesøvelser til skriftlig eksamen

Nå nærmer eksamen seg, og elevene trenger å trene på å skrive ulike typer tekster. Mange kvier seg for å skrive lengre tekster fordi de har opplevd å sitte med skrivesperre under heldagsprøver og eksamen, eller mener selv at de ikke har gode ferdigheter. Det kan være et poeng å påpeke for elevene at slike ferdigheter kan trenes opp. På denne bloggen vil du i tiden framover finne en rekke praktiske øvelser som kan forberede elevene til eksamen. Vi starter med øvelser i kreativ skriving.

Skriveøvelsene er utviklet av Charlotte Smith Systad, norsklærer ved Kuben vgs.

 

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s