Flerspråklighet

I læreplanen for Vg1 står det at

elevene skal kunne gi eksempler på flerspråklighet og drøfte fordeler og utfordringer i flerspråklige samfunn.

I forslaget vårt til årsplan for Vg1 (årsplanen finnes i Panoramas ressursbank), skal elevene arbeide med dette emnet i disse tider. Hva kan være bedre enn å drøfte dette emnet muntlig gjennom en grundig og god fagsamtale? Her finner du i alle fall et forslag til hvordan du kan arbeide med emnet sammen med klassen din.

Vises ikke forslagene til årsplan i ressursbanken? Da har du kanskje ikke lærertilgang. Send i tilfelle en forespørsel om lærertilgang til digital@gyldendal.no. Med lærertilgang får du tilgang til ekstramateriale som årsplaner, undervisningsopplegg og vurderingsmateriale. Tilgangen er gratis.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s