Velkommen til inspirasjonskveld for norsklærere!

Gyldendal Undervisning inviterer til inspirasjonskveld for norsklærere i den videregående skolen. For den som vil, avslutter vi kvelden med å se teaterforestillingen Tilnærma lik av Jonas Hassen Khemiri på Det norske teateret!

Skjermbilde

Dato: 14.04.2016
Sted: Gyldendalhuset, Sehesteds gate, OSLO
Tid: 15:00 – 21:30

Meld deg på her.

Program:

15:00 Velkommen!

15:15 Foredrag av Jørgen Moltubak: Gnistrende Undervisning
Jørgen Moltubak jobber som norsklærer i videregående skole og har skrevet «Gnistrende undervisning – håndbok i klasseledelse og undervisningsdesign». På en praktisk måte viser Moltubak hvordan vurderingspraksis og skriveopplæring kan organiseres slik at den favner flere av elevene. Kan man skape mer læring om læreren retter mindre og veileder mer? Innlegget inneholder en rekke inspirerende tips fra boken.

16:00 Pause

16:15 Foredrag av Hanne Christensen: Samtalens didaktiske muligheter
Med utgangspunkt i boka «Samtalens didaktiske muligheter» vil Hanne Christensen gi oss praktiske eksempler på hvordan samtalen som didaktisk verktøy kan utvide elevenes faglige forståelse.  Hanne Christensen er førstelektor i pedagogikk ved Høgskolen i Oslo og Akershus.

16:45 Presentasjon av Tett På påbygging ved forfatter Egil Elseth

17:15 Pause

17:30 Johan Harstad i samtale med Harald Fougner
Max, Micha og Tetoffensiven har høstet strålende kritikker, og har fått terningkast 6 av en rekke anmeldere. Hvilke temaer er det romanen sirkler rundt, og hva var det Harstad tenkte da han på fullt alvor ville gi ut en roman på hele 1104 sider?

18:00 Middag basert på Jamie Olivers ferske kokebok Jamies supermat

19:30 Teaterforestilling Tilnærma lik på Det norske teateret

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s