Undervisningstips til skolestart?

NYHET!

Undervisningstips-siden.PNG

Fra og med august vil vi publisere alt av ressurser, undervisningsopplegg og andre tips for norskfaget, på denne siden. På den samme siden vil du også få oversikt over undervisningsopplegg- og tips i blant annet naturfag, matematikk, geografi, engelsk og samfunnsfag, samt felles opplegg som du kan tilpasse ditt fag slik du måtte ønske.

I år har vi spurt forfatterne av det nye norskverket for SF, Appell, hvilke opplegg de pleier å bruke i oppstarten med norskklassen etter sommerferien. Du finner opplegg for både vg1, vg2, og vg3 her.

Dette betyr at denne bloggen fra august av ikke vil oppdateres og at store deler av innholdet vil bli med over på den nye siden, men frykt ikke, det vil være en rolig overgang og dere vil få beskjed før bloggen legges helt ned.

Bli også gjerne med i gruppen Videregåendeprat fra Gyldendal på Facebook.

Lykke til med skolestart!

 

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s